Blog Etiketleri

Havuz Fayans ve Derz Temizliği

Havuz Fayans ve Derz Temizliği Havuzda arzu edilen hijyen standardının elde edilebilmesi için sadece havuz suyu şartlandırma işlemi yapmak yetmez. Bunun yanında havuzu oluşturan diğer bileşenlerin ve havuz çevresinin de sağlıklı temizlik koşullarını sağladığından emin olmak gerekir. Özellikle havuzun yoğun olarak kullanıldığı yaz aylarında kullanım sıklığına da bağlı olarak biriken deri döküntüleri, saç ve dışarıdan taşınan diğer yabancı maddeler kontaminasyona neden olur.

Devamı
09/03/2023 23:59

Yüzme havuzlarında yosun oluşumu nasıl engellenir ?

Yüzme havuzlarının düzenli olarak bakımı yapılması, havuzun temiz ve sağlıklı kalması açısından son derece önemlidir. Havuzlarda sıkça karşılaşılan problemlerden biri de yosun oluşumudur. Yosun, havuz suyunda yeşil, kahverengi veya siyah lekeler şeklinde görünebilir ve havuzun kullanımını olumsuz etkileyebilir. Bu makalede, yüzme havuzlarında yosun oluşumunu önlemek için kullanabileceğiniz bazı yöntemler hakkında bilgi vereceğiz.

Devamı
08/03/2023 00:15

Toz klor Nedir ? Nasıl kullanılır ?

Toz Klor Nedir? Toz klor, beyaz renkli bir toz formundadır ve havuz suyunun dezenfeksiyonunda sıklıkla kullanılır. Bu kimyasal madde, havuz yetkilisi tarafından havuz suyuna doğrudan eklenir. Toz klor, havuz suyunu temizlemek için etkili bir şekilde çalışır ve suda bulunan bakteri, virüs ve diğer mikropları yok eder.

Devamı
05/03/2023 02:09

Açık Yüzme Havuzu Bakımı Nasıl Yapılır ?

Yaz sezonu geldi oteller, site havuzları ve özel havuzlarda kıştan kalan su ile devam etmek isteyenler için bu yazıyı hazırladık.

Devamı
21/06/2021 00:52

Yüzme Havuzlarında Perapool Sıvı Klor Nasıl Kullanılır ?

Yüzme Havuzlarında Perapool Sıvı Klor Nasıl Kullanılır ? YÜZME HAVUZU SUYU BAKTERİ VE YOSUN ÖNLEYİCİ KONTROL ÜRÜNÜ

Devamı
04/02/2021 11:56
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.